IT security consultancy

Risicoanalyses

Inzicht hebben in de beveiligingsrisico's die uw organisatie loopt is essentieel om grote onverwachte kostenposten tegen te gaan. Kom in control op uw IT-beveiligingsrisico's en laat deze door ons inventariseren.

Security management

Zorg ervoor dat uw organisatie niet te weinig, maar zeker ook niet te veel beveiliging heeft. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat de juiste balans is in te nemen beveiligingsmaatregelen. Laat ons u hierbij helpen de juiste beslissingen te nemen.

Security architectuur

Een solide beveiliging van uw IT-landschap begint bij een veilig fundament en dus bij de architectuur hiervan. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van veilige software. Laat uw technische ontwerpen door ons reviewen en weet daardoor zeker dat goed nagedacht is over de beveiliging van uw software. Het ontwerp is bij uitstek de plek om proactief aan beveiliging te werken.

Incident management

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die u getroffen heeft kunt u altijd te maken krijgen met beveiligingsincidenten. Dat is natuurlijk erg vervelend. Bij incidenten moet snel geschakeld worden om verdere schade te voorkomen. Een incident kan bijvoorbeeld een ernstig beveiligingslek zijn in veel gebruikte software dat door een onderzoeker geopenbaard is op internet, of een virusuitbraak in uw intern netwerk. Soms heeft u de benodigde expertise niet in huis om de juiste koers te varen of om snel en doeltreffend knopen door te hakken. Wij kunnen u daar bij helpen - ook op ad-hoc basis.

Security awareness trainingen

Beveiliging is niet iets wat alleen aan een beveiligingsafdeling uitbesteed kan worden. Beveiliging is een onderwerp waar elke medewerker deels verantwoordelijk voor is. Echter is niet elke medewerker zich hier bewust van, of voelt zich hier ook daadwerkelijk verantwoordelijk voor. Tevens weten de meeste medewerkers niet precies waar ze op moeten letten. Wij kunnen security awareness trainingen verzorgen om uw medewerkers weer alert te krijgen.

Forensisch onderzoek

Wij krijgen vaak te maken met websites uit het MKB-segment die gehackt zijn. Is dit u overkomen? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij een forensisch onderzoek in kunnen stellen nu het bewijsmateriaal nog op uw server aanwezig is.
Heeft u vragen? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.