Achtergrond

Secundity heeft zich tot doel gesteld om de veiligheid van onze maatschappij naar een hoger niveau te tillen, door het bedrijfsleven en de overheid te wapenen tegen kwaadwillenden. Door onze klanten te bedienen, zorgen we ervoor dat de beveiliging individueel wordt aangepakt en verbeterd. Door de beveiliging van organisaties te evalueren en te verbeteren, dragen wij zowel reactief, als proactief, bij aan een veiligere samenleving.

Onze medewerkers

De mensen die in dienst zijn van Secundity zijn ervaren beveiligingsprofessionals. Onze werknemers zijn getraind om continu naar de beveiligingsaspecten van systemen te kijken, en bevatten ook wel de zogenaamde "security mindset". Een dergelijke gedachtegang richt zich primair op het integraal verbeteren van de beveiliging van de omgeving, op zowel fysiek als digitaal niveau.

Vertrouwensfuncties

Doordat Secundity werkzaam is in de IT-beveiliging, krijgen wij dagelijks te maken met zeer vertrouwelijke gegevens en bedrijfskritische systemen. Derhalve stellen wij hoge eisen aan onze medewerkers. Deze moeten de integriteit en vertrouwelijkheid van informatie en systemen kunnen waarborgen.

Gehanteerde ethiek

De hackingkennis die de medewerkers van Secundity bezitten kan eenvoudig misbruikt worden om ongeautoriseerd in te breken in allerlei computersystemen. Wij willen met klem benadrukken dat dergelijke activiteiten binnen Secundity niet worden getolereerd.

Geschiedenis

Secundity is in 2009 opgericht door Sijmen Ruwhof.